25 Ekim 2016 Salı

Borusan Oto Online Hizmetler Nedir?




BMW resmi Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv'in yepyeni bir hizmeti daha hayata geçti. "Borusan Oto Online Hizmetler"... Peki nedir bu Online Hizmetler? Bu sistem Borusan Oto'nun halihazırda telefon üzerinden gerçekleştirdiği işlemleri oldukça sade bir arayüz kullanarak internet ortamına taşıması anlamına geliyor. Böylece telefonda beklemeden, bizzat kendi işlemlerinizi tamamlayabileceksiniz. Bu işlemlerin detaylarına gelecek olursak yapabileceğiniz işlemler kısaca şöyle:


  • Otomobil detayları: Borusan Oto Online İşlemler anasayfasında otomobilinizin tüm detaylarını özet şeklinde görüntüleyebileceksiniz.

  • Servis geçmişi: Otomobilinizin servis geçmişini online olarak kontrol edebileceksiniz. Böylece otomobilinizin ikinci el satışını da güçlendirmeniz mümkün. Biliyorsunuz ki her zaman bayii çıkışlı ve bayii bakımlı otomobiller daha çok prim yapmıştır. Çünkü servis parçaları her zaman işini bilen personeller tarafından orijinal olarak kullanılmıştır. Hangi tarihte hangi işlemlerin yapıldığı açıkça paylaşılmıştır.

  • Size özel tanımlanmış indirimler: Online işlemler sayesinde sürekli olarak güncellenen kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Böylece gerek parça satışında hem de işçilikte kayda değer indirimler kazanabilirsiniz. Kayda değer dediğimiz kadar var! %15-20 gibi değerler hatırı sayılır bir tutara tekabül eder.

  • Kasko ve trafik sigortası: Kasko ve trafik sigortanızı Borusan Oto'nun anlaşmalı olduğu AON Sigorta üzerinden takip edebilir, yenileme tekliflerinizi alabilirsiniz.

  • Uzatılmış garanti: Yine otomobilinizin ikinci el satışını güçlendirmenize imkan sağlayan bir seçenek. BMW müşterileri için otomobilin garanti durumu büyük önem arz etmektedir. Ve hatta Borusan Oto'nun ikinci el boyutu olan BMW Premium Selection'da bile otomobiller sıfır almışsınız gibi iki yıl garanti kapsamında sunulur. Uzatılmış garanti sayesinde otomobilinizin 2 yıl/sınırsız kilometre olan garanti süresi dolsa da bu süreyi uzatmak sizin elinizde. Böylece otomobilinizi garantili bir şekilde satabilirsiniz.

  • Son servis ziyareti detayları: En son ne zaman yetkili servisi ziyaret etmiştiniz? Kaç kilometrede? Servis danışmanınız kimdi? Otomobilinize en son ne yapıldı? Bunun gibi bilgilerin tamamı Borusan Oto Online Hizmetler'in son servis ziyareti sekmesinde..!

  • Online servis randevusu: Sırf servis numaralarını arayıp hatta beklemeye üşenip servis bakım zamanını geçiren çoook müşteriye denk geldim. Bu sekme sayesinde servis randevularınızı online olarak tanımlatabilirsiniz. Böylece hem zamandan tasarruf etmiş olacaksınız, hem de otomobiliniz, servis bakım zamanını geçirdiğiniz için garanti kapsamı dışında kalma tehlikesinden uzak olacak. Burada otomobilinize yaptırmak istediğiniz işlemleri seçebilir, fiyatlarını kontrol edebilir, tercih ettiğiniz yetkili servisi belirtebilir ve hatta ücretsiz vale hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

  • Otomobilinizin teknik verileri: Çoğu insan otomobilinin alım aşamasından sonra teknik verilerini hatırlamaz veya umursamaz. Böyle bilgiler ya arkadaş sohbetinde lazım olur ya da otomobil yeniden satış aşamasına geçtiğinde.. Otomobilinize ait tüm bu teknik verilere de Borusan Oto Online Hizmetler sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Otomobilinizin donanımı: Otomobilinizin donanım listesi nedir? Otomobilinizde bilmediğiniz bir donanım mı var? Otomobilinizi satacaksınız ama paketini mi bilmiyorsunuz? İşte tüm bu soruların cevabı yine Borusan Oto Online Hizmetler sayfasında..!

Tüm bu işlemler için www.borusanoto.com/onlinehizmetler sayfasına on saniyede kayıt olarak Borusan Oto Online Hizmetler dünyasına katılmanız mümkün..!

1 yorum :

Unknown dedi ki...

Aracim italmi bayimi sormak isterim