15 Haziran 2017 Perşembe

Borusan Otomotiv, Online BMW Satış Sistemine Geçti



BMW markasının resmi Türkiye distribütörü Borusan Otomotiv, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Borusan Otomotiv, bugün itibariyle resmi olarak online BMW satış sistemi olan www.bmwnibul.com internet sitesini hayata geçirdi. Bu projenin amacı, BMW showroomlarının kapalı olduğu saatlerde de müşterilerimize gerek bilgisayarları, gerek akıllı cihazları üzerinden hizmet vermeye devam etmek, istediği otomobilin stoklarda bulunup bulunmadığını incelemek, konfigürasyonlar yapmak, beğendiği otomobili rezerve etmek ve böylece Türkiye'nin neresinde olursa olsun BMW otomobillere daha kolay ulaşmasını sağlamaktır. Peki biraz daha detaylandıracak olursak nedir bu bmwnibul.com sistemi? Nasıl çalışır?Avantajları nelerdir?


Yukarıda da biraz bahsettiğim gibi bmwnibul.com, müşterilerimizle 7/24 iletişimde kalmamızı sağlayan bir sistem. Amaç, özellikle BMW showroomlarına uzak lokasyonlarda bulunan müşteri kitlesine de premium hizmet sunabilmek. Son zamanlarda hepimizin bildiği gibi insanlar online alışveriş yapma eğilimindeler. Herşey online olarak alınabilirken otomobil neden online olarak alınmasın?

Şu anda test aşamasında olan bmwnibul.com sitesi, şimdilik sadece 2016 model BMW otomobiller ile 2017 model F20 gövde 1 Serisi ve F30 LCI gövde 3 Serisi otomobillere yer verilen sitede online satışa özel fiyatlandırmaların yanı sıra lansmana özel olarak standart sunulan 2 yıl/sınırsız kilometre garanti üzerine ekstra 1 yıl hediye ediliyor.

Peki bmwnibul.com sitesi nasıl çalışıyor? Aslında gün içerisinde yaptığımız diğer online alışverişlerden çok bir farkı bulunmuyor. İnternet sitesine girdiğinizde sistem zaten sizi hayallerinize bir adım daha yaklaştırmak için mümkün olduğunca basit bir şekilde yönlendirecektir. İnternet sitesine girdiğinizde yukarıda bulunan "BMW Modelleri" sekmesine tıklayarak ilgilendiğiniz BMW modelini seçmeniz, beğendiğiniz modeli bulduğunuzda online olarak kredi kartınızla rezervasyon yapmanız yeterli olacaktır. Bu durumda ilgilendiğiniz otomobil 3.000TL karşılığında sizin adınıza iki günlüğüne bağlanmış (opsiyonlanmış) olacaktır. Rezervasyon işlemini gerçekleştirdikten sonra en kısa sürede kayıt esnasında seçmiş olduğunuz Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı tarafından aranacaksınız. Satış danışmanı personel ile görüşerek belirleyeceğiniz bir tarihte showroomumuzu ziyaret edip kalan bakiyenizi kapatarak yepyeni otomobilinizi teslim alabilirsiniz.

Peki aksi bir durum oldu ve siz siparişinizden vazgeçtiniz. Bu durumda da yine üyelik ekranınızdan kaporanızın iadesini talep edebilirsiniz. Bu işlem sonucunda kapora olarak yatırmış olduğunuz 3.000TL hiçbir kesintiye uğramadan en geç 3 iş günü içerisinde kredi kartınıza iade edilmiş olacaktır.

bmwnibul.com ile otomobil almak işte bu kadar kolay. Bağlanamadım, hattan düştüm, vaktinizi aldım, vaktim yok, acelem var gibi sorunlar artık tamamen ortadan kalkıyor :)

Kafanıza takılan, BMW otomobillerle ilgili sormak istediğiniz her türlü soruyu, konunun altında bulunan yorum kısmına, ekranınızın sağ alt kısmında bulunan "Facebook'tan Mesaj Gönder" bölümüne veya bmwuzmani@gmail.com adresine e-mail yoluyla iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok :