6 Aralık 2017 Çarşamba

BMW 3.18i ve 4.18i GranCoupe Individual Kampanyası



Sanıyorum hepimiz yegane oyuncağımız olan otomobillerimizin kendimize özel olmasını isteriz. Ancak özel siparişlerin el yakan fiyatları nedeniyle ne kadar imrenerek baksak da pek yaklaşma taraftarı olmuyoruz. İşte BMW markasının özel üretim otomobillerini ifade eden "Individual" versiyonlarıyla ilgili size bir haberimiz var!

BMW'nin başlatmış olduğu BMW Individual boya programı kapsamında özel olarak 25 adet 3.18i ve 25 adet 4.18i GranCoupe modeli satışa sunuldu. Otomobillerin tamamı, yukarıda da örneğini görebileceğiniz BMW'nin özel renklerinden biri olan Tanzanite Blue olarak sunuluyor. Normal şartlarda sadece bu renk, fiyata +3800€ olarak yansıtılıyor. Ancak bu kampanya kapsamında Tanzanite Blue rengine sadece +700€ farkla sahip olabileceksiniz.

25 adet gönderilen BMW 3.18i, Edition M Sport Executive olarak satışa sunulacak. Döşeme olarak ise yine BMW'nin en çok beğenilen döşemelerinden biri olan Cognac -ya da halk arasındaki tabiriyle taba rengi- gerçek deri döşemeler sunuluyor. Jant seçeneği, M paket otomobillerden bildiğimiz 18" hafif alaşımlı jantın bir ton daha koyu rengi olacak. Donanım paketi adının uzunluğundan da anlayabileceğiniz üzere dolu dolu bir 3 Serisi geliyor. :)


Yukarıda da bahsettiğim gibi 25 adet de BMW 4.18i GranCoupe geliyor ve o da 4 Serisi'nin en üst versiyonu olan Ultimate M Sport donanım paketi ile satışa sunulacak. Döşeme olarak mavi dikişli siyah gerçek deri döşeme sunulacak. Jant seçeneği ise 19" hafif alaşımlı jant olacaktır.

Kafanıza takılan, BMW otomobillerle ilgili sormak istediğiniz her türlü soruyu, konunun altında bulunan yorum kısmına, ekranınızın sağ alt kısmında bulunan "Facebook'tan Mesaj Gönder" bölümüne veya bmwuzmani@gmail.com adresine e-mail yoluyla iletebilirsiniz.

Kampanya kapsamındaki bu otomobilleri kaçırmayın. Keyifli sürüşler!

Hiç yorum yok :